Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

                                                                                                                 

 Nympha!

hozzád lépek tégy láthatatlanná töltsd meg tarisznyám kifogyhatatlanul emeld fel szárnyas lábaim a földről s imádkozz érettem istennő lánya cserébe vízben mártózva szeretlek hegyeket mászva lihegve szeretlek s erdőben csörtetve cserjék közt szeretlek testedbe oltva magvát a bársonyos Tudásnak derekad koszorúját virágzó Mágiává fonva démoni Igazság mit néked nyújtok át imígyen ölő-ölelésem lesz a földed lángzó-lebegésem légként borul rád oldó-olvadásom izzón feltárul előtted nevem kéken-kavargó álmok csobbanásán a neved nevében nevez meg Tégedet

 

Kristina

ha már a magány kopogtat az ajtón... s mikor végül egyedül maradsz.. akkor tudod meg ...ki is maradt egyedül!! mozdulatlan tájon..némán,,,a magány jár... fátyol felhős csendben halkan...neszezve,,, néma árnyékként ..rád talál.. Meg kell tanulnod,egyedül maradsz... amiből erőt meríthetsz, saját magad. Magad vagy.!! Valld be végre, s fogadd el magányodat............. 

 

              .......gondolatok.melyek bennünk vannak,átéljük...csak úgy.....

 

oNoVT9YOpu7ooIvUPLdzVDYGve0HYXrIzqtSPLDm

 

Aludj el szépen! Álmaidat vigyázzák angyalkák a csillagoktól csillogó égen. S mikor felkelsz gondolj egy angyalra, aki legszebb csillagként ragyogott az égen! Hozzon az éj gyönyörű álmot neked, Mai terveidet, holnapra el ne feledd, Tündér szálljon párnádra este, Hogy álmodat vigyázza csendben. Szép álmokat! "Tündérpompájú égi tájon Felkél az ezüst holdvilág, Összhang a föld, egy édes álom... Jó éjszakát!!

 

 

 

-SrihqeLK9BJZ7vokeNSKBokAUm5vvSXz4VumzRE

 

 

"Amikor legsötétebb az éjszaka,felragyognak a csillagok." Ígéreteinket reményeink, magatartásunkat félelmeink sugallják. Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra. Az érzelem olyan forró, mint a kitörni készülő vulkán? égek? A barátság, nőkkel, csak holdfénye lehet a szerelemnek. A szerelem a férfi életében csak epizód; a nő életének azonban egész történetet mond. A szerelmes nő olyan rabszolga, aki férjére rakja s vele hordatja bilincseit. A szerelem a teremtője mindennek, ami jó, emelkedett, erős, szép és emberi. Ahol szerelem van, ott bizalomnak is kell lennie. A szerelem sokkal több boldogságot hoz, mint amennyi fájdalmat a valaki utáni sóvárgás. A szerelem a kis vétket eltűri, a nagyot megbocsátja. A nagy szerelem kétségtelenül jó dolog: de a szép szerelem még jobb.

 

 

 

 

n4aY6Du15lsvjEANrGGIY_JvbZue-1m_-4tMLM6X6EXQ89Ifb1YwrA ==. gif

HiS914ZVUa96AY1iEBH54918crtOq6u3kf985fTUm391oovWMmfzXg ==. Gif

 

 

 

 

 

Néhány ember a gondolataiba menekül az élet elől. A gond a magány, melyet a fájdalom szül. A lélek sebei véreznek... be kell látnunk a sors talán egészen más jövőt szánt . Egy jövőt teljesen egyedül. — szomorú. Az egyedüllét nem összetévesztendő a magánnyal. embernek csak akkor szabad egyedül lennie, amikor ő akar egyedül lenni.

 

 

 

Midőn ajkak csókban egybeforrnak, Égő szívek egymáson dobognak, S elfeledjük, hogy van mulandóság: Az ilyen perc: örökkévalóság! mert haragvó szívem megnyugszik..ha olvasom .. mit lelkeddel érzel...talán megfojt egy álom... de Barátságod kedves ...

 

 

 

 

 

 

 

Egymásra villanó szemünktől robbannak föl a hajnalok, sugár-mosolyod záporában kitakart arcú ég vagyok.

 

 

 

 

 

 

 

Légy csillag, fényt sugárzó, Balsorsom éjjelén; S hajnal, mely harmatot hoz, Örömkönyűt nekem: Oh légy a nagy világon Egyetlen mindenem!

 

Eljön majd a nap, amikor senki szava sem tud majd letörni. Akkor már erős leszel. Nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, hiszen egyetlen dolog lesz biztos számodra: méghozzá az, hogy neked mi az igaz. Benned mi van, számodra mi jó, meg neked mit jelent. Történhet bármi, te biztos leszel annyira magadban, hogy lásd, mi a te utad, és mi az, aminek köze nincs hozzád. Ha egyszer feltárjuk magunkat valaki előtt, az csak olyan lehet, akiben teljes mértékben megbízunk, akit nagyon közel érzünk magunkhoz. Önmagunk megnyitása az egyik legfontosabb lépés a lelki élet rendezése felé. Nem kell látni a holnapot ahhoz, hogy boldog lehess. Elég érezni, hogy nincs miért aggódnod. s ha látod a holnapot....teljesült az álmod!!

 

Helyek és körülmények soha nem biztosítják a boldogságot. Önmagadban kell eldöntened, hogy akarsz-e boldog lenni. És ha egyszer eldöntötted, a boldogság sokkal könnyebben jön el.

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kerüld azokat, akik helyetted akarnak dönteni; vedd saját kezedbe az irányítást. Neked kell döntened. Valójában éppen a döntés során születik meg a lelked. Amikor mások döntenek helyetted, a lelked tompa marad, alszik tovább. Amikor elkezdesz te magad dönteni, élesség születik. Dönteni annyit jelent, mint kockázatot vállalni, azt jelenti, hogy tévedhetsz - ki tudja? -, ebben rejlik a kockázat." Mert nem a cél, hanem az Út a legfontosabb, mely elvezet odáig. Mert négy nagy törvény van: tudni, merni, akarni és hallgatni...... Néha vereséget szenvedünk, de a vereséget úgysem kerülhetjük el. Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk, miért harcoltunk!!

 

 

 

 

Minden döntésben az a központi kérdés: "Mit is tenne most a szeretet?" Önmagad és azok szeretete, akiket érint az adott ügy. Ha szereted a másikat, semmi olyat nem teszel, amiről tudod, hogy megbántaná. Ha bármilyen kérdés vagy kétely merül fel benned, várj, amíg a szeretet tisztán nem láttatja veled a helyzetet

 

 

 

 

Olvasni nem azért érdemes, hogy "műveltek", hanem hogy gazdagok legyünk, hogy egyetlen életünkben sok ezer életet leéljünk és megtapasztaljuk, milyen a bukás, a hatalom, a magány, a diadal, a születés, a halál, a hazátlanság és a szerelem, hányféle hit, rögeszme, félelem mozgathat egy embert, hogy leleplezzük hazugságainkat, fölfedezzük életünk értelmét, talán az Istent is.”

 

 

 

 

Ha felejteni akarsz akár több ezer km-t is utazhatsz... Minden hiábavaló lesz. Minden egyes méter, amit megtettél hiábavaló lesz. Ugyanazok az érzések lesznek benned, ugyanaz a hiány, ugyanaz a vágy, ugyanaz a gyűlölet, ugyanaz a szenvedés.. És hogy miért??? Mert az érzéseink bennünk vannak, így tehát akárhová menekülsz magaddal cipeled azt, nem tudsz tőle csak úgy megszökni... A legtöbb, amit tehetsz.. hogy szembe nézel velük, lezárod magadban és máshonnan nézed a Világot.

 

 

 

 

 

 

 

 5P9Pd42mwp37QBDcBfYVu-SKj1jMX7kIE0COdNYG

 

Emberek milliói döntenek úgy, hogy nem lesznek érzékenyek. Vastag bőrt növesztenek maguk köré, hogy senki ne okozhasson nekik fájdalmat. De ennek nagy ára van. Senki sem okozhat nekik fájdalmat, de boldoggá sem teheti őket senki. s ezáltal válnak magányossá..

 

 

 

 

 

 

Ahogy múlnak a napok és hetek, egyre fontosabb és kedvesebb vagy nekem. Te vagy kedvesem, kire szüntelen gondolok, kinek szavaitól, egyre jobban lángolok. Beragyogod lelkem az éjszakában, mint a csillagok gyönyörű fénye. Te lettél szívemnek, az egyetlen őszinte, igaz, örök reménye.

 

 

 

 

 

 

“Tavasz volt, de én a nyarat vártam; a meleget, a patakok hűs vizét. Nyár volt, de én az őszt vártam; a színes leveleket, és a hűvös, száraz levegőt. Ősz volt, de én a telet vártam; a ropogós havat, és a karácsony örömét. Eljött a tél, de én a tavaszt vártam, a rügyfakadást, a nap melegét. Gyermek voltam, de felnőtt akartam lenni; szabad és önálló. Húsz éves voltam, de harminc akartam lenni, érett és sokat ismerő. Középkorú voltam, de húszéves akartam lenni; ifjú és szabadlelkű. Nyugdíjas lettem, de középkorú akartam lenni; tevékeny élettel. Életem elmúlt, és sohasem kaptam meg, amit akartam.”

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 37
Heti: 283
Havi: 815
Össz.: 92 051

Látogatottság növelés
Oldal: gondolatok..csak úgy.
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »