Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

   

Gondolatok...Barátságról...:),monologok!!Vigyor

 

 

 

 

 

 

 • Elég nehéz mosoly mögé rejteni a könnyeket de nem 
  lehetetlen.Ráadásul vannak olyanok akik különleges
  erővel vannak megáldva....egy láthatatlan szemüveget 
  viselő emberkék,akik akkor is látják könnyeidet .ha 
  elrejted öket!!Ezek a  különleges erővel és szemüveggel
  rendelkező egyének a Barátok.:-)

 

o0z3W_4zq0CnKDLc1VYcUQcsYkHX81ixTgqiYorD

 

 

 • Legyél önmagad, a barátaidnak nem kell más
  Nem az a barátod, aki szemtől-szembe kedves hozzád, hanem az, aki a hátad mögött sem mond rosszat rólad smile hangulatjel 
  Egy jó barát azt mondja: "ha valaha is szükséged lesz valamire, én itt leszek", de egy igazi barát ennyit mond: "soha nem lesz szükséged semmire, hiszen én itt vagyok neked"
  "A legnagyobb ajándék,amit embertársadnak adhatsz,az,hogy őszinte szívvel figyelsz rá.

Hogy ki az igaz barát? Az, kinek megérted Minden kimondott és elhallgatott szavát. Kinek a szeme számodra nyitott könyv, És ha ezeket a szemeket Elönti a könny Akkor te adod a válladat, Hogy kisírja magát, s közben Halkan megkérdezed:"Mi bánt?" Ki elmondja neked minden baját És te meghallgatod és segítesz Megoldani a gondját. Kit sose akarsz túlszárnyalni. Legyőzni, kit sose tudnál igazán mellőzni. Akit tisztelsz, s érdekel, hogy mi van vele S a bajban mindig kiállsz mellette. Nem érdekel, hogy kis hibát követett-e el, vagy nagyot, A bajban akkor is barátok maradtok. És milyen érzés, ha neked van egy igaz barátod? Felemelő dolog nem gondolod? Ha van egy ember, ki megérti minden bánatod, S neki elmondhatod minden gondolatod. Kivel érzed, hogy nélküle nem vagy egész, Ha ő nincs a fél éned elvész. Ki minden esetben kitart melletted, S a vállára hajthatod a fejed, ha a sors sírásra késztetett. Kivel megbeszélheted minden dolgodat Kiről tudod, hogy a hátad mögött rólad sose mondana rosszat. Kinek látványa mindig örömet okoz, S ő csillapítja a fájdalmadat, ha a sors kegyetlenül felpofoz. Ki biztat, s reményt önt beléd, S aki minden bajban megállja a helyét, ki sosem szól le, s megbecsül, S kiálltok egymás mellett rendületlenül

 

 

 

Van, ami kihívás, és van, ami nem az. Tudnod kell különbséget tenni. De bizony jönni fognak olyanok, akik minden erejükkel ártani akarnak, csak épp nem tudnak. Megtennék ők, beléd rúgnának, közben meg észre sem veszik, hogy valahol két centivel a föld felett hadonásznak a lábaikkal. Higgy magadban, abban, amit csinálsz, és tudd, hogy mi tartozik hozzá és mi nem. A gonoszság felőröl, de van, akit még így is éltet. A gonoszság is energia, vissza is megy ahhoz, aki adja. Látszik az arcukon. Feszültek és mogorvák. Boldogtalanok és keserűek. Csináld, éld meg te is, és az életedet valami igazán szürke és szomorú fogja bejárni. Valami, ami egy percre sem adja meg a lehetőséget arra, hogy úgy igazán boldog legyél, hogy az emberek szeressenek, és vágyják, hogy velük legyél: az életükben, a hétköznapjaikban, de leginkább a gondolataikban.

 23033413

 

 Rájöttem, hogy az emberek többrétegű titkok. Azt hiszed, hogy ismered és érted őket, csakhogy az indítékaik mindig rejtve maradnak: a szívük mélyén őrzik őket. Megismerhetetlenek számunkra - egyszerűen csak néha úgy döntünk, hogy megbízunk bennük.........

 

22987507

Az életben minden változtatáshoz nagy bátorság kell, és sokan erre képtelenek, mert biztonságra törekszenek bármi áron, akkor is, ha ez az ár valójában egy boldogtalan élet.

 

 23012911

Annyira könnyű nemet mondani, és annyira egyszerű ott maradni, ahol tartunk, nem változtatva az életünkön. Viszont millió példa van arra, mennyi minden jó alakulhat ki, ha mégse adjuk fel. Ha élünk az adott pillanattal. Ha jön a lehetőség, akkor álljunk elébe..

23130811

Eljön majd az idő, amikor már nem akarsz játszmákban részt venni, és elfordulsz mindazoktól, akiket ez éltet. Azok társaságában leszel, akikkel jól érzed magadat. Akikkel örömöket élsz meg. Akik megnevettetnek. Engedd el, ami nem boldogít. Szeresd azokat, akik jól bánnak veled, és mondj egy imát azokért, akik nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban élj. A bukás az élet része, az emelkedés maga az Élet...

23061911

Szerintem minden rosszban van valami jó, és minden jóban valami rossz. Persze ezt sokszor lehetetlen felismerni az adott pillanatban. Mi, emberek vagyunk az Élet megtestesítői. Az élet pedig mindig egyensúlyban van. Élet és halál, férfi és nő, jó és rossz, szép és csúnya, nyerni és veszíteni, szeretni és gyűlölni. Elveszteni és megtalálni.

23029111

Néha az embernek szakítania kell a múltjával, hogy legyen jövője. Ezt soha nem könnyű megtenni. Ez az egyik különbség a túlélők és az áldozatok között. Elengedni azt, ami volt, hogy túlélje azt, ami van.

 

21892011

 

Voltam már boldogabb is... de most beérem ennyivel. A Boldogság napján, boldog vagyok, ha veletek vagyok. Éljetek! Szeressetek és Ragyogjatok! Legyetek Nagyon Boldogok! ( ℜ℘ )

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 55
Tegnapi: 37
Heti: 285
Havi: 817
Össz.: 92 053

Látogatottság növelés
Oldal: Barátságról...
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »