Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

Minden ami emlékeinkben él,,,lehet rossz ,lehet Jó.

 

de mindig az emlékünk marad!!Szeretnék kis ízelitőt adni...

 

pár monologból.-versből!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 IwiP2oGw3BQ-VCzwTn7JzcjIjS-be8cWTN2f3Q3E

 

 

Szomorúnak kéne lennem, de nem vagyok, mert

 

nekem az számít aki velem van, nem aki elhagyott ha így történt akkor így kellett lennie hiába szorítod akinek el kell mennie

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ne várj engem! Én csendben érkezem...

 

Észrevétlen Bebújok selymes bőröd alá, nyakadra enyhe rózsát csókolok, orcádra rózsaszín pírt lehelek. Lelkedig hatolok, Megnyugszom... A gyöngysorban csillogó, hófehér gyöngyre lelek. Szikrázó szemedben merítkezem, illatos szirmokat bontok, majd együtt pihenek a sötétséggel, mikor mámorban úszik tested, Dobbanok szíveddel, simogatlak soha el nem múló gyöngédséggel. Ne várj engem! Ne várj engem... én csendben érkezem... suttogja a Szerelem.

 

 

 

 

 

 

A szeretet az, ami bennünk él, ami átölel mindenkit. Szeretet, ha meghallgatod a másik embert, és nem ítéled el tetteiért. Szeretet, ha meg tudsz bocsátani, és akkor is szereted ha vétkezett. Szeretet, ha nem láncolod magadhoz, ha úgy dönt, elengeded és azt kívánod, boldog legyen mással. Szeretet, ha egy ismeretlent átölelsz, és segítesz ha rászorul. Szeretet, ha békén hagyod és nem tukmálod rá magad, sem az elveid. Ha magányt akar békén hagyod. Szeretet, ha nem segítesz, ha nem erre vágyik... Csak felajánlod. Szeretet, hogy engeded, hogy szeressenek és szeretsz, ha engedik... Teréz anya

 

 

 

 

 

Mikor gyászolsz átérzed a fájó veszteséget, a pusztulást mely szívedbe mélyen beleégett. Lelkedbe,mint dögkeselyű mar bele a bánat, nem is tudtad hogy van érzés mi ennyire fájhat. Ám szerettünk elvesztése gyötrőn tanulságos. Ha megérted értelmet nyer,s talán megnyugvást hoz. Valójában az élet neked volt ajándék, s nem az őrjítő fájdalom volt vele a szándék. Ne a halálra gondolj,hisz többet ért léte! Gondolj inkább a szívednek szép szeretetére, amit Ő irántad érzett és amit tőle kaptál. Lelki fejlődésed útján általa haladtál. Emlékezz hát szeretettel, emlékezz a múltra, -együtt megélt szép percekre együtt bejárt útra! Emlékezz a szeretetre amit kaptál tőle, És a szívedbe az Életét vésd bele örökre emlékezés elvesztett szeretteinkre

 

 

 

Ha édes az élet, mondj köszönetet és mosolyogj. Ha keserű, mondj köszönetet és fejlődj.

 

" Sok bölcsesség és bátorság kell ahhoz, hogy tudjuk, melyik az az út, amelyen járni akarunk, és melyik az, amelyiket azért választjuk, hogy másoknak örömet szerezzünk."

 

 

 

 

 

Amikor az ember mindent megtenne azért, hogy szeressék, egyetlen hajszálra van attól, hogy örökre elzárja a szívét az elől, amire annyira vágyik - törődésre, szeretetre, odafigyelésre. A görcsösség mindent megöl. A szeretetet amúgy sem lehet akarni: az csak úgy jön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képesnek kell lenned arra, hogy egyedül is elérd a boldogságot, és képesnek kell lenned arra is, hogy emberek között légy boldog. Boldognak kell lenned a bensődben, és boldognak kell lenned a kapcsolataidban is.

 

 

 

 

 

És ne felejtsd el! Úgy élj, hogy visszanézhess. Ne haraggal, hanem örömmel forgathasd át emlékeidet, visszafelé. Nehogy sajnálkoznod kelljen… Okosan élj. De főleg: szépen. Gazdagon, ne a szó anyagi értelmében, hanem szellemeikben. Ahogy a vonuló vadak hagynak nyomot maguk után, úgy hagyj te is. Hogy rád találjanak, ha keresnek. Hogy rád találhasson, aki keres. Hogy ne felejtsék el a vonulásodat. Jeleket hagyj a világban, téged jelzőket. Gondolatokat, amelyek rád mutatnak. Emlékeket, bármilyen, csak markáns legyen. … akkor jól éltél. Akkor éltél helyesen. Úgy élj, olyan megfontoltan, okosan és szépen, hogy még az elmúlás fájdalmát is eltakarja a jóleső emlékek felizzó melege. Úgy élj!

 

 

 

Ha nem vagy képes pozitív lenni, akkor legalább maradj nyugton! „Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.” Louise L.Hay : ÉLD AZ ÉLETED

 

 

 

"Amikor legsötétebb az éjszaka,felragyognak a csillagok." Ígéreteinket reményeink, magatartásunkat félelmeink sugallják. Reméld a legjobbat, de készülj fel a legrosszabbra. Az érzelem olyan forró, mint a kitörni készülő vulkán? égek? A barátság, nőkkel, csak holdfénye lehet a szerelemnek. A szerelem a férfi életében csak epizód; a nő életének azonban egész történetet mond. A szerelmes nő olyan rabszolga, aki férjére rakja s vele hordatja bilincseit. A szerelem a teremtője mindennek, ami jó, emelkedett, erős, szép és emberi. Ahol szerelem van, ott bizalomnak is kell lennie. A szerelem sokkal több boldogságot hoz, mint amennyi fájdalmat a valaki utáni sóvárgás. A szerelem a kis vétket eltűri, a nagyot megbocsátja. A nagy szerelem kétségtelenül jó dolog: de a szép szerelem még jobb.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vannak emberek, akiket egy időre ajándékba kapunk, hogy elkísérjük élete egy szakaszán. Nem igazán azért, hogy birtokoljuk vagy uralkodjunk felette. Meg azért sem, hogy tanácsainkkal megfojtsuk. Néha csak azért, hogy menjünk mellette. Átláthatóan. Elég ha tudjuk, hogy Ő a világra jött, gondolhatunk rá. Az igazi találkozások pillanatában belopakodunk egymás életébe, és a lelkünk jót ücsörög egymásnál. Ugyanarra a dalra rezdülünk. Érezzük egymást. Az emberek azt mondják, hogy nem szeretnek szenvedni. Én mégis szeretek. Szeretem, ha valaki eszeveszetten hiányzik. Ha ott lappang az a torokszorító érzés minden porcikámban, hogy mindent odaadnék abban a pillanatban, hogy újra találkozzak vele. Érezzem újra ugyanazt a dallamot a lelkemben. Az ő dallamát és az ő rezdülését. Van ezekben a találkozásokban is valami nagyszerű és megdöbbentően furcsa. Az élet összehoz két embert itt vagy amott, mintha a Véletlen játéka volna csupán, aztán összeköti őket a szeretet láthatatlan szövedékével. Hogy aztán sohase felejtsük el azt a dallamot, azt az illatot, azt a hangulatot, amit elénk terelt, és azokat az érzéseket, amiket a lelkünkbe csempészett."

 

 

 

 

 

A megbocsátás mindent meg tud változtatni - egy pillanat alatt. (...) Elhozza az örömöt oda, ahol bánat volt, a békét a zűrzavarba, a boldogságot a haragvó felek közé. És mindenkinek vissza tudja adni önmagát.

 

 

 

Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid. Edzésre fel!

 

 

 

A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg azért gyakorolják olyan kevesen.....

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 37
Heti: 300
Havi: 832
Össz.: 92 068

Látogatottság növelés
Oldal: Emlékezések..
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »