Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

 

 

  • Szerintem a kezdet valaminek a végét jelenti, legyen szó az élet-halál kombinált katyvaszáról, de lehet egy párkapcsolat vége a szabadság vagy a magány kezdete! Mind kettő érzés és állapot taníthat valamit.... kezdődhetne a magány vége! Mit szólsz hozzá? Hát már megint... csak a depi és a magány.... kezdődhetne egy csodálatos, életnek értelmet adó szerelmi bolondozás! Csak az a baj, hogy magamnak sem vagyok elérhető.... Az egóm felűlre szerelte a zárat! De ha van sámlid akkor itt a kulcs. Vagy egy fejszét adjak? Miért? Mert rég nem volt nyitva ez a kapu.... szerintem beragadt......

 

 

 

 

15926713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEM GONDOLVA,CSAK ÉRTELMEZVE...

 

 

 

 

 

 

 

 Egy csalódásoktól meggyötört szívhez feldúlt lélek társul..

 

Aki így él, nem is él igazán, mert a szíve már kővé dermedt

 

és lehetnek körülötte ezren is, magányos.

 

A szeméből eltűnt az a kis fény.. 

 

De egy nap jön valaki, akit közel enged magához, aki mellett lelke megpihen,

 

akivel újra él és aki vissza hozza a ragyogást a szemébe.

 

Akivel ezt sikerül elérni, azt soha ne engedd el!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELMERÜLVE,LÉTBEN...MAGÁNYBAN..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELMERENGEK ÉLETEMEN!!

 

 

 

 

 

 

 

 Szeress úgy, hogy Neked én legyek a felkelő napfény,

 

szeress úgy, hogy több legyek a földi kincseknél!

 

Szeress úgy, hogy mindig kerüljön a bánat,

 

s ha mégis utolérne, hát jöjj s én karjaimba zárlak!

 

Szeress, mert szép dolog a szerelem,

 

és még szebbé teheted, ha megosztod velem.

 

Szeress úgy, hogy feledjem minden gondomat,

 

és évek múltán boldogan idézzem a közös pillanatokat!

 

S még valamit mondok, ami fontos lehet Néked:

 

csak annyira szeress, amennyire én szeretlek Téged!

 



 

 

 

 

 

 

 

FÁJDALMAK -ÖRÖMÖK...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEÍRVA.....OLVASSÁTOK!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f1btp6Nb8TPneFYWMbHX0tGe-62pusmm1hV_TUIy

 

 

 

 

 

 

 

 A szív nem beszél, csak érez. Kevés a szó, mikor beszédes. De amit érez, csak ennyi: Sosem gyűlölni, mindig csak szeretni."

 

 

 

 

 

 

 

S csak ragyogott a nap, Felhők úsztak az égen, Sorakoztak egymás mellet, Mint a bárányok a réten. S te áltál a nap fényében, Úgy ragyogtak a szemeid, Selymes hajad válladra borult, S a szélben lebegett. Nem szóltál semmit, Csak ki tártad a karod, Az ég felé néztél, S kiáltottál nagyot, Nem akarok mást,csak egyedül téged, Szeretlek mig élek, Míg csak titeket nézhetlek, Míg szememmel látok, S karommal ölelek, Mig a lábammal lépek, Csak téged kérlek, Nem akarok mást, Csak egyedül téged.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Látlak még , ahogy reggelente keltél ,

 

 

 

 

 

 

 

Nyomot pofival , kezem közé dőltél . Oda húztad a macikát mit tőlem kaptál , Édesen néztél , őszintén mosolyogtál . Oly gyönyörű volt , örökké tartó pillanat, Mégis minden eltünt , már csal az emlék mi megmaradt. Az idő szalad , szívem meg szakad , Könnyem érted hull , mi soha elnem apad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavasztól, a naptól, az esőtől, a széltől, a sziromtól, a virágtól, a zöldtől és lilától, a naptól, és a holdtól, a ki nem mondott szótól virágzik a hiányod: mit ölelésed pótol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ha valakit szeretünk, akkor annak a hibáit is vele együtt imádjuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

....Letérdelek csöndben,hálát adni jöttem.... Megköszönni ezt a napot, mindent, mit az élet adott... Köszönöm a jót, a rosszat, mindazt, mit a holnap hozhat... Ekkor megszólalt a hang bennem, mint csöndes kis harang. Érzem szívem, amíg dobban, nem hagy el, velem mindig ott van. Szeretni születtél általam a földre, áldásom elkísér a szívedbe öntve. Szeress hát másokat, ahogy szeretek én, vidd mosolyod, legyen belőlem Fény. Most Rád mosolygok, remélve érzed, hogy mit adhatsz érte, soha ne kérdezd, hisz épp most adtad át a Te mosolyod, áldott legyen szíved, lélek-otthonod..

 

 

 

 

 

 

 

NEM KELL SEMMI. Van egy kis doboz,melybe szivemet örzöm. Elzártam mindenkitöl,Hogy senki,hozzá ne férjen. Nem kell a bánat,és nem kell a fájdalom. Volt belöle elég az utamon. Nem kell már nekem ,az a szörnyü lángolás Mely perzseli testem,s izzik mint a parázs. Nyugalmat akarok szivembe,s lelkemnek megnyugvást. Nem kell már csók,és nem kell szerelem Melynek varázsa,oly bóditó volt szivemen. Nem kell már nekem semmi,nyugodtan akarok élni S majd ha eljö az idöm,földnek porába megpihenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ember mindig siet valahova, hajszolja az Élet ostroma. Ma még él, de mi lesz holnap, ha a harangok, érte szólnak? Ember ne felejts el szeretni! Mert lehet lesz még holnap, de nem lesz kit ölelni.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Azt mondom szeretet. És akkor szembetalálom magam egy csomó röhögő emberrel. Pedig a szeretet azt jelenti, hogy figyelsz valamire, akarsz valamit. Megpróbálsz hozzáadni valamit a világhoz. A szeretet az nem valami édeskés-csöpögő valami. A szeretet az nagyon konkrét dolog: figyelni, adni."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne az egyetlen lány akarj lenni az életében, hanem az, aki számít. Akire gondol, akit szeret, akiért a világot is legyőzné. Az akarj lenni, akiért mindent feláldozna, akit értékel. Akit véd és támogat. Aki mellett lépked, akinek a kezét fogja, és soha nem hagyja magára, csak akkor, ha azt kéri. Az a lány akarj lenni, aki hagyja menni, ha menni akar. Mert akármennyire is fáj, fel tudod fogni, hogy vannak dolgok, amiket engedni kell. És egyébként is: aminek a tiédnek kell lennie, az bizony a tiéd is lesz, jöhet bárki a képbe, porszem lesz ahhoz, hogy a dolgokon változtasson. Mert bizony aminek meg kell történnie, az megtörténik. Amelyik csóknak el kell csattannia, az bizony el fog csattanni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha nem érted, hogy a dolgok miért vannak úgy az életedben, ahogy vannak, ne sürgesd az okok megtalálást. Rendben van, ha nem tudsz minden választ. Bízni abban, hogy minden valami okból történik, olykor sokkal hatékonyabb, mint megtudni az okot..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A fejemben érzem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fel-felvillannak a képek, Ahogy ültünk az ágyon, Egymással szemben. Csak a néma külső, A külső világ hallható, Mikor rám néztél, Kívül maradt minden más. Tudd meg, a lelkem, Mindenem adnám, ha még, Még egyszer úgy rám néznél, Igéző tekinteteddel, Kérlek. Nem akarom, hogy múljon, Hogy eltűnjön, Kérlek! Ne engedd, hogy ez, Ez az este letűnjön. Mondják. Én már tudom is, A lélek üzen s beszél, Árulkodik a szemen át. Pontosan ez történt. Szeretném újra, megint, Ismét átélni ezt veled, Akárhányszor felidéződik, Tudom: Megérkeztem. Bambultunk egymásra, Megcsókoltalak, s éreztem: Talán csak ez volt az oka, Amiért én élhettem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A szerelmet a földöntúlról hozza magával az ember, ezért nevezik szentnek ezt az érzelmet. Bizony a földön csodaszámba megy az, ha valaki biztosan rátalál a párjára. Az igazira, akivel lelkében és testében ugyanegy, akiket, a példaszó szerint, egymásnak teremtett a nagy természet. Ezért olyan kevés a boldog házasság. Ezért jár az emberek legnagyobb része szerelem nélkül végig a világon. Szerelem! Az igazi szerelmet csak a nagyon kiválasztottak ismerik.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem szerethetsz jobban, és nem szerethetsz kevésbé, mert a szeretet nem mennyiségi dolog, hanem minőségi, és ennél fogva mérhetetlen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minél mélyebbre jutsz önmagadban, annál közelebb jutsz mások szívéhez. Ez a kettő ugyanaz, mert a te szíved és a másiké nem nagyon különbözik egymástól. Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. És akkor megérted, hogy te is voltál bolond, tudatlan, te is sokszor elbuktál, te is követtél el bűnöket önmagad és mások ellen. És ha mások még mindig ezt teszik, nincs semmi szükség a megítélésükre, a megbélyegzésükre. Nekik kell felismerniük és magukra kell hagyni őket; nem feladatod, hogy egy bizonyos forma szerint alakítsd őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Legyél te is az

 

 

 

Legyél te is az, ki szeretet ad,

 

ki szétszórja lelkéből a fénysugarakat,

 

hogy melengesse annak szívét, kinek fájdalma

 

megcsorbult hitét már halálra marta.

 

 

 

Legyél te is az, ki megáll néhány percre,

 

hogy mások bánatát szóval könnyíthesse,

 

melengető szóval, melynek puha ragyogása

 

életet visz majd a csendes elmúlásba.

 

 

 

Legyél te is olyan, ki mindig tudja azt,

 

annyit érsz, amennyit másoknak majd adsz,

 

mert azok emelnek fel egészen az égig,

 

akiknek szívedbe zártad könnyes szenvedésit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs földi boldogság a szeretet határain kívül. Ez minden. Ami ezen kívül van és értéknek látszik, az mind csak délibáb. A szeretet aranyát pedig csak a fájdalom forrasztja szorosabbra, a fájdalom tűzcseppjei. - Ezt jó tudni annak, aki sír 

 

 

 

 

 

 

 

 VÁGYAKKAL.

 

 

 

 

 

 

 

Mikor már minden sötét,és köröttünk felszakad az ég, Akkor szeretném látni a szemedet,s megcsókolni a kezedet. Szeretnélek vágyaimmal átölelni téged, Szeretném ha életemben,te lennél a végzet. Minden percben figyelni az órát,az ajtóm nyitva áll. Be toppansz ugy mint régen,s ölelö karod többé, nem enged engem. Szeretnék a szemedbe mélyen bele nézni,testedre fonódni s kezedet érinteni. Közben figyelni az óra mutató járását,hogy szalad, S félni, hogy ne érjen véget soha e pillanat. És közben csak súgod a fülembe,szeretlek, Ölelj mindig engemet,soha ne érjen véget. Testünk hevül a mámortól,ajkad játéka,perzsel s lángol. Szemed csak reám ragyog a sötétbe, S lelekem halkan fuvoláz, a vágyak tengerében. Ha ujra megérinthetném a kezedet,a csókok tengerében volna az élvezet,

 

 

 

 

 

 

 

A bánat pillanata nem válik bénító fájdalommá, hacsak nem kapaszkodunk belé és adunk hozzá negatív gondolatokat, képzeteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolond az, aki a saját világában él! Én bolond akarok maradni, és úgy akarom élni az életemet ahogy megálmodom, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Először, valamikor régen, boldog akartam lenni. Aztán tökéletes. De nincs messze az idő, mikor az ember csak lenni akar, boldogtalanul és tökéletlenül is, lenni, még egy kis ideig, mert süt a nap, vagy esik az eső.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22843211

 

 

 

 

 

 

 

 "Bármerre akarsz is lépni, tudnod kell, hogy az első lépést mindig önmagadban kell megtenni."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"........az élet néha kegyetlen játék, Néha szemből jön a szeretet, vagy hátulról az

 

 

 

 

 

 

 

árnyék....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOVA BUJTÁL?

 

 

 

 

 

 

 

Hol vagy te kedves? Szemem mindig keres Hova bujtál? Mond meg hát Hogyha egyszer megtalállak Karjaimmal körbe fonlak Megfogom a derekad Soha el nem engedem azt Számat a szádra tapasztanám Mindig csókolnám Füledbe folyton azt sugnám Szeretlek édesem igazán Gyere elö te kedves Had sugjam a füledbe mindezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretem az éjjelt.

 

 

 

 

 

 

 

Szeretem, mert minden oly csendes, hallom saját gondalataim. Értem kicsit mások szavát is, ülnek bennem a napi gondolatok. Ma éjjel csak egyetlen zaj veri fel nálam a csendet, egy olyan zaj melynek nincs megállj parancs. Sem füldugó, sem zene de más zaj sem szabhat határt neki.... Okozója nem a szomszéd vagy a sok autó, mint napközben.. de nem is az úgy felejtett TV hangja.... Nem vertem le semmit és nem kiabál senki sem... A zaj a csendben igen bántó lehet de ez esetben igen kegyes hozzám a sors. Mert csak szívem zaját hallom. Persze inkább érzem, mint hallom de mégis úgy lüktet, hogy zajt kelt ebben a kellemes csendben. Kellemes zaj ez... Végre egy zaj, amit szeretnék egy életen át hallani. Álmomban és nappal is. A legnagyobb csendben de a legnagyobb zajban is

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22767411

 

 

 

 

 

 

 

"A legrosszabb hazugság az, amit magunknak mondunk. Tagadásban élünk azzal kapcsolatban, amit teszünk, sőt amit gondolunk. Tesszük ezt azért, mert félünk. Félünk, hogy nem találjuk meg a szeretetet, és amikor megtaláljuk, attól félünk, hogy elveszítjük azt. Attól félünk, ha nincs szeretet, akkor boldogtalanok leszünk."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22655711

 

 

 

 

 

 

 

A koldusok egymástól koldulnak szeretetet,és csalódottak,mérgesek,mert a szeretet nem jön.De ennek így kell lennie,mert a szeretet a császárokhoz tartozik,nem a koldusokhoz.Amikor az ember annyira tele van szeretettel,hogy minden feltétel nélkül meg tudja osztani,akkor ő császár.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

226628112267441122840212

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azt hiszem az első kérdés, amit meg kell válaszolnom magamnak, hogy képes vagyok-e tenni a boldogságért? hogy képes vagyok-e szeretni még? Mert szeretni nehéz. Ha szeretsz, az nem jelenti azt, hogy téged is szeretnek, pedig szeretve lenni jó és még jobb, ha ezt a tudomásunkra is hozzák. Eltelhetnek évek úgy, hogy becsapod az agyad, de attól még nem lesz igaz, amit hiszel. Az első dolog, amit megtanultam, hogy nem az az igazán fontos, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem az, hogy milyen nagyot tud felelni a szív. Tud akkorát, hogy saját magad is megdöbbensz rajta.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 37
Heti: 286
Havi: 818
Össz.: 92 054

Látogatottság növelés
Oldal: ami még kimaradt:)
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »