Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

"Az életünk során sok emberrel találkozunk, van aki semmilyen nyomot nem hagy bennünk, van aki maradandó emlék marad, és van aki egy életen át elkísér bennünket, így van ez jól. Mindenkinek úgy sem tudunk megfelelni és nem is kell. Azoknak kell megfelelnünk, akiket szeretünk és viszont szeretnek! A többiek véleménye olyan mint a reggeli harmat..... gyenge és mulandó."    

 

 

 

 

 

 A mosollyal fizetni lehet. A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.  

 

 

 

 

 

 

"Tudod olyan ritkán jön össze, hogy két ember igazán szeresse egymást. Vagy az egyik szerelmes és a másik elfogadja, vagy csak valami összetartja őket. Fogadj meg tőlem egy tanácsot: ne okozz másoknak bánatot, meg szenvedést. Ha szereted őt, úgy tedd, hogy ő is boldog legyen. Hisz olyan rövid ez az élet és annyira kevés jó dolog jut belőle, hogy azt a pici kis örömet el kell fogadnunk ami néha jut.

 

 

 

 

 

 

 

" Lehet, hogy bosszús leszel, de az élet semmit sem csinál ok nélkül. Csak épp mindennek megvan az ideje. És ha neked akkor ott épp csak ártana egy tapasztalás, az élet elvonja tőled - de csak ha az utadat járod. Akkor aztán egy pillanatig sem kell félned attól, hogy olyat kell megtapasztalnod, amire nincs szükséged. Csak azt kapod, ami tanít. Eltaszít attól a tapasztalástól, amire nincs Soha ne kezdj bele velemi újba, míg a régi dolgaidat nem rendezed. ha nem így cselekszel. a múlt üldözni fog, és mindig el fogja rontani a boldogságod.... szükséged, nem enged a közelébe. Ami viszont az utad része, amit látnod kell, azt látni fogod. Semmi mást. De az épp elég lesz ahhoz, hogy tanulj belőle. Csak soha ne felejtsd el, hogy semmi sem történik ok nélkül. SOHA.

 

Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert nem létezik, és soha nem is fog. Mert mindig csak jelen van...

 

"Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra."

 

Ha a lelked boldog, akkor a mosoly is megjelenik az arcodon.. Ha nem merjük megmondani egymásnak, amit gondolunk, akkor sok minden a torkunkon akad, és ott, kőkemény gombóc formájában, hosszú időn át kellemetlenkedik.

 

 

 

 

Az igazi nő vonzó de nem tökéletes! Az igazi nő félelem nélkül lehülyéz, nem rettegve attól, hogy ezért elhagyod! Az igazi nő titokzatos... ösztönösen tudja hogyan kell szeretnie, hogy össze ne törje az álmokat. Az igazi nő feltétel nélkül tud szeretni. Az igazi nő maga a szerelem...

 

Az élet olyan rövid, hogy az ember ne fossza meg magát az örömtől, még ha az öröm veszélyt rejteget is. 

 

Mindannyian azért vagyunk a Földön, hogy felfedezzük a saját utunkat, és soha nem leszünk boldogok, ha a másét követjük. Ez a baj a veszélyes nőkkel, szinte mindig vonzóak. "Az ördög cukorkája."

 

 

 

 

A nő, aki tönkreteszi az embert már az első pillantásával. Talán igazából sose szeretett. Csak azt az érzést szerette, hogy valaki itt van neki, és hogy valaki végre érdeklődik iránta. Sosem engem szeretett, hanem a tudatot, hogy én szeretem "

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki szeret, nemcsak boldogságot, de mérhetetlen sok szenvedést is átél. A szeretet az egyetlen olyan állapot, melyről elvarázsolt lelkünk tudja, hogy örökkévaló."

 

 

 

 Egy érzékeny embernek minden találkozásból van valami haszna vagy kára, mert érzelmeket és emlékeket ébreszt benne. A közönyös ember két lábon járó állapot: nem szív magába semmit, nem csordul túl semmitől, csak él a világban, mint egy befagyott erődítmény...

 

 

 

 

 

 

Valami olyasmi van ott, amit nem akartál, hogy ott legyen, de mégis ott van tüskeként a húsodban. Szenvedsz, és közben reménykedsz, hogy holnap már nem lesz ott. De emlékszel a tegnapodra? A tegnapod ugyanilyen volt, és a mára vártál (...). És ugyanígy jön majd el a többi holnap is.

 

 

 

 Találj egy helyet önmagadban, ahol ott van az öröm, és az öröm legyőzi a fájdalmat...

 

 

 

 

 

 

A jó NŐ olyan, mint egy drága bor ! Ha kellő hozzáértéssel kóstolgatod, olyan élményben részesít majd, amitől egy életen át emlékszel az évjáratra...

 

 

 

A siker titka, hogy megtanuld, hogyan használd fel a fájdalmat és az örömöt ahelyett, hogy a fájdalom és az öröm használna ki téged. Ha ezt megtanulod, te tartod kézben az életedet, ha elmulasztod, kiszolgáltatod magad az életnek.........

 

 

 

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.......

 

 Éjszak majd fölnézel a csillagokra. Az enyém sokkal kisebb, semhogy megmutathatnám, hol van. De jobb is így. Számodra az én csillagom egy lesz valamerre a többi csillag közt. Így aztán minden csillagot szívesen nézel majd... Mind a barátod lesz.

 

Az életet véges végig együtt kell leélni, Úgy válik el mit ér a nő és a férfi. Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni, a szerelem dal, melyet együtt kell megírni.

 

 

 

"Az igazán jó nő az, akitől akkor is bezsong egy férfi, ha télikabátban látja. Ő a személyiségével, a stílusával, a kisugárzásával hódít, ebben különbözik másoktól. Nincs szüksége félakt képekre. Elég, ha belenézel a szemébe, elég, ha meghallod a hangját... az igazán jó nő maga a harmónia, kívül-belül jó."

 

Minden nő megérdemel egy pasit, aki még akkor is mosolyt tud csalni az arcára, amikor semmi oka nincs rá. Amikor összedőlt a világ körülötte, amikor mindent elveszített, mert egy mosoly pillanatok alatt rádöbbenti: ami számít, az már ott van az életében, az összes többi meg kit érdekel. Szóval erre képes egy mosoly tőle: visszahoz a jelenbe, és segít élni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 37
Heti: 281
Havi: 813
Össz.: 92 049

Látogatottság növelés
Oldal: Arany igazságok...
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »