Vágyak ...életek!!

Szeretet..............

 

 

 Tegnap rólad álmodtam,

Pedig már régen nem szoktam
Tudom én lejárt lemez,
És mégis fáj hogy így van ez.

Azt mondtad nincs mit mondanom,
De itt vagy, én meg a másik oldalon,
De talán túl erős a híd,
A gyengeségem feldühít!

Álmomban angyalt láttam, szállt,
és én szárnyak nélkül
követtem őt, bármerre járt!
Álmomban ember voltam,
Kérdeztem, válaszolt és én ittam csak minden szavát!

Tegnap rólad álmodtam, pedig már régen nem szoktam.
De talán túl erős a híd, ami összekötött minket, most az ami elszakít.

Álmomban angyalt láttam, szállt, és én szárnyak nélkül követtem őt, bármerre járt.
Álmomban ember voltam, kérdeztem, válaszolt és én ittam csak minden szavát.

Álmomban angyalt láttam, szállt, és én szárnyak nélkül követtem őt, bármerre járt.
Álmomban ember voltam, kérdeztem, válaszolt és én ittam csak minden szavát.

Remélem újra látom még azt a hívó égi fényt, ami tegnap éjjel rám talált!
Álmomban angyalt láttam, szállt, és én szárnyak nélkül követtem őt, bármerre járt.

Tegnap rólad álmodtam,
Pedig már régen nem szoktam.

 

 

 

A várakozás ideje lejárt, az apró ki lépések ideje is lezárult. Megkezdődik a dolgok külvilágba való átültetése. Eljött az idő Számodra, hogy elindítsd a régóta tervezett projektedet, eljött az idő, hogy kinyilatkoztasd a világ előtt valódi Lényedet, megmutatni erődet és erősségeidet és végre eljött az idő, hogy éld a szeret

 

 

 

 

 

 

A szív jósága olyan, mint a nap melege: életet ad. Csak a jóság, a szeretet maradandó. Olyan, akár a forrás. Minél többet merítesz belőle, annál jobban buzog. Légy jó!

 

 

 

A szeretet megszépít, ragyogni fogsz tőle..., akár adod, akár kapod, boldogság a fénye. Okozhatsz örömöt, mosolyoghatsz tőle, fájdalmat csillapít, erőt meríthetsz belőle. Benned is ott lapul, szikráját érezheted. A parázsból tűz, de a tűzből parázs is lehet. Nem kérkedik sosem, a fényt önzetlenül adja, de akkor boldog igazán, ha vissza is kapja.. Hogy meddig ég a láng? Csak is rajtad múlik. Mert sebezhető ugyan, de sohasem búcsúzik.Ahol meg nem becsülik, ott fénye nem melegít., zsarátnokként a hamuban pislákolva vár, reménykedik

 

 

 Az életben rendszerint nem választhatjuk meg sorsdöntő pillanataink időpontját. Ha elkövetkeznek, ott kell állnunk, hogy szembenézzünk velük, akármilyen állapotban vagyunk is...

 

 l36JSC_FqYWCnZMkFBO7H5wB6kl1o1oi9CVSzQ2lU0kdcBJxJzM4c_JDO-t0XGga.gif

 

 

 

Az élet épp olyan, akár egy könnyű álom,
míg gyermekek vagyunk... Aztán felébredünk,
hogy megláthassuk, és megyünk, megyünk,
ébren hajszolva őt e földi tájon,
az álmodott, első gyönyört,
de nem találjuk; összetört,
így hát megyünk tovább, addig keresve,
amíg végső álmát nem hinti ránk egy este.
A sors hajlamos jelentéktelen napokat kiválasztani a jelentős fordulatokhoz...
Becsukhatod a szemed,
hogy ne lásd azt amit nem szeretnél látni...
de nem tudod becsukni úgy a szívedet,
hogy ne éreznéd azt amit nem szeret

 

 

 

Csak enyhíteni akartam sajgó lelkem.

Hűsíteni veled, mint nyári zápor az út porát, És elhallgatni csend a csendben szíved meg-megdobbanó lágy ritmusát. Én nem akarlak a lehetetlennel bántani. Csak ments meg önmagamtól, ha kérhetem! Romjaimból felépíteném álmaim, hogy te légy benne beteljesült végzetem. Halványodnak, tompák a csillagok. Te jössz, beragyogod kínzó életem. Lelkem forrása rubintvörös mosolyod. S szemed kékje hoz örök fényt nekem.

 

 

 

 

 

 

 

A szeretet mindent áthidal. A szeretet mindent meggyógyít. A szeretet van, és megkülönböztetés nélkül összeköti a belsőt a külsővel. A szeretet teljes szabadságot ad, mert nem támaszt elvárásokat, s ezért nem okoz csalódást.

Fontold meg egyszer mielőtt adsz, kétszer mielőtt elfogadsz, és ezerszer mielőtt követelsz!

 21205511

 

Az ember életében sok ostobaságot elkövethet.De mégis talán a legnagyobb,ha valamiért,valakiért áldozza fel önmagát,dobja el szinte minden önbecsülését,ideértve azokat az embereket is akik tisztelik,szeretik.Miért? Egy illúzióért. Persze aztán az "illúzió"-nak is vége szakad egyszer.Az EMBER aki végig bizonytalan,megpróbálja másban keresni a hibát először.Valljuk be nagyon sokan így tesznek.Ja és ott vannak a jóhiszemű, mindentudó "barátok" akik megpróbálják befolyásolni az EMBERT több- kevesebb sikerrel.Aztán az EMBER mégis lassan rájön mindenre, egy nap belenéz a tükörbe, és rádöbben az IGAZSÁGRA. Mit szalasztott, rontott el, és veri a fejét a falba.De talán már későn.Pedig sajnos nincs második, vagy harmadik élet, csak ez az egy amiben élünk! Ami mint tudjuk telik... Az EMBER-nek nem marad más a könnyes, kialvatlan éjszakák után, mint tanulni a hibáiból, szembenézni saját magával. Amúgy is a bajban mutatkozik meg ki a jó társ, barát , aki végig kitart mellette akár tűzön-vízen át . Mert holnap bizony új nap virrad...

 

Itt vagy. Belesimultál napjaimba. Ha arra gondolok, Egyszer majd nem simogatsz, Egyszer majd nem csókolsz, Felsikít torkomból a kétségbeesés. De vagy. De szeretsz. Szemed csillog, ha rám nézel. Huncut nevetés bohóckodásomon Már ott billen szemed sarkában, Még ki sem mondott mondaton. Tudod, mindjárt egybeölelkezve kacagunk boldog önfeledten. Itt érezlek most is. Pedig messze vagy. Szívem felett játszó kis medálhoz ér a kezem, És testemben vibráló boldogság önt el. Ó ha le tudnám írni az érzést, Mely most könnycseppben koppant az asztalon! De nem tudom. Leírhatatlan vonzalom. Lenéztem a cseppre. Benne csillogott szivárványszínben a boldogság. Igen a boldogság is könnyet csal a szembe. Hosszú évek siralma, sivársága után, Az ész nem akarja elhinni Naponta ezerszer hallott suttogásod: Örökké szeretlek. Te vagy az életem. Nélküled nem éltem. Nélküled nem élhetek. Ugye, nem hagysz el sosem? Ó Istenem! Mondd meg őszintén! Biztos, megérdemeltem, Hogy sok-sok év után ennyire szeressenek? Bűnös vagyok, Mert szeretem minden idegszálammal, Azt, akit nem szabadna, Akibe beleremegek, ha hozzám ér. Többször is elküldtem, Hogy megnyugodjon a lelkiismeret. Mindketten belehaltunk a vágyba, Egymással átélt ezer csodába. Megfogadtam, többet nem teszem, Megyek, de csak ha ő küld el. Itt vagy. Igen itt érezlek. Most is csilingel fülemben a nevetés, Most is érzem ajkad puha selymét Végigcsókolva bőrömön felejtve leheleted ízét. Egymást szorítjuk. Kapaszkodva a jövőbe. Szavak nélkül is tudjuk: Életünk lett a szerelem.

 

A sebezhetőség megtalálható minden érzelem és érzés mélyén, mert érezni egyszerűen annyit tesz, mint sebezhetővé válni. Ha a sebezhetőséget gyengeségnek tartjuk, úgy az érzelmeket is gyengeségnek tartjuk. Elzárkózni a tulajdon érzelmi életünktől azért, mert túl nagy a kockázat, hogy sérülhetünk, olyan, mint faképnél hagyni azt, ami célt és értelmet ad az életünknek... nél érezni..

 

 

 

Egyszer jön valaki, aki miatt minden megváltozik majd. Aki begyógyítja a múlt sebeit, aki felszárítja a könnyeidet, aki megmutatja, milyen is igazán boldognak lenni.És te nem fogsz bírni betelni vele, mert félsz hogy ő is elmegy. De ő maradni fog, és szeretni fog. Olyan dolgokat fog neked adni, amit mégsenki soha. Ő nem fog megbántani, ő támogatni fog, melletted lesz mindig, és soha nem hagy el más miatt, mert neki te leszel az Egyetlen!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 37
Heti: 276
Havi: 808
Össz.: 92 044

Látogatottság növelés
Oldal: Szeretetről-életről gondolatok:)
Vágyak ...életek!! - © 2008 - 2018 - vagy.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »